Over ons

Terra bedrijvencentrum is een multifunctioneel gebouw gelegen op een zichtlocatie aan de kruising Van Rechteren Limpurgsingel/ Kieftsbeeklaan naast McDonalds en Preston Palace. 

Bedrijvencentrum Terra is een zeer energiezuinig gebouw, waardoor het voor u als ondernemer meer dan op één vlak erg aantrekkelijk is om een ruimte bij ons te huren. U draagt bij aan het milieu en voor u zijn de huurkosten relatief laag.

Het gebouw is als één van de eerste gebouwen in Nederland gebouwd met dubbel isolerende profielen waarbinnen beton is gestort. Het is voorzien van ruiten opgebouwd uit drie lagen glas waardoor het verkeerslawaai van buiten binnen niet hoorbaar is. Het klimaatsysteem gaat uit van warmte/koude opslag in de bodem gecombineerd met een warmtepompinstallatie. Per ruimte is de temperatuur individueel instelbaar. Daarbij ligt ons dak vol met zonnepanelen waardoor wij over een zo goed als energieneutraal pand beschikken. 

Terra bedrijvencentrum beschikt over 70 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de parkeerkelder bevinden zich 50 privé parkeerplaatsen. De bereikbaarheid voor u en uw bezoekers is ideaal door de uitvalswegen richting de A35/A1 en het centrum van Almelo, maar ook richting Borne, Vriezenveen en Ootmarsum. De in Terra gevestigde medisch specialisten en ondernemers wisselen informatie uit en versterken elkaar over en weer. 

 Faciliteiten

Vergaderen, het verzorgen van cursussen, presentaties of andere bijeenkomsten kunt u als huurder laten plaatsvinden in een non-zakelijk ogende ruimte ons ‘bruine café’. Dit ‘café’ biedt u de nodige moderne faciliteiten, maar het oogt gemoedelijker en voelt veel beter aan dan een standaard vergaderruimte. Wij bieden hier ruimte aan groepen tot 60 personen, waar we desgewenst ook de catering voor u kunnen verzorgen. 

Aan de voorzijde van Bedrijvencentrum Terra staat een groot LED-scherm van 336 cm (horizontaal) bij 192 cm(verticaal), waarop tegen gereduceerd tarief reclame geplaatst kan worden. Dit kunnen wij in zijn geheel voor u verzorgen. Voor meer informatie, verwijzen wij u naar het contactformulier.